Billboard  обяви световната музикална икона Енрике Иглесиас за най-успешния латино артист

...
Billboard  обяви световната музикална икона Енрике Иглесиас за най-успешния латино артист
Коментари Харесай

Billboard обяви Енрике Иглесиас за най-успешния латино артист на всички времена

Billboard  обяви международната музикална икона Енрике Иглесиас за „ най-успешния латино актьор на всички времена “.

Енрике Иглесиас има над 40 издадени суперхита в целия свят, повече от 180 милиона продадени копия на албумите си, над 19 милиарда стрийма на частите си и 17 милиарда гледания на видеата към тях, а с изключение на всичко е изнасял концерти във всички краища на света, които се мерят в облаги от над милиард $, пред аудитория от 10 милиона индивида.

Испанският реализатор продължава да господства латино класациите на Billboard и държи върха за най-вече #1 сингли (27) в чарта Hot Latin Songs, както и 39 части в Tоп 10.

Енрике Иглесиас се радва и на най-вече #1 позиции в Latin Airplay чарта (31) и най-вече позиции (40) в Топ 10. Той държи и върха за максимален брой #1 песни (24) в Latin Top Airplay класацията и най-вече Топ 10 шлагери в чарта (43).

" Енрике е емблематичен реализатор, световна звезда, първокласен експерт, и най-важното - изумително човешко създание. Тази заслужена премия е удостоверение за неговото трайно влияние и въздействие ", показва в изказване Афо Верде, президент и основен изпълнителен шеф на " Сони Мюзик Латин Иберия ".

Освен с сполучлива кариера Енрике Иглесиас може да се похвали и с огромно семейство - артистът и дългогодишната му партньорка Анна Курникова имат три деца - близнаците Луси и Николас (родени през 2017 година) и дребната Мари (родена през 2020 година).

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР